Rekonstrukce WC - Strašnice, Praha 10

před & v průběhu REKONSTRUKCE

POPIS PROVEDENÝCH PRÁCÍ

Rekonstrukce WC začala demontáží stávajícího vybavení, včetně staré toalety, obkladů, dlažby a původních instalačních rozvodů. Po odstranění těchto prvků jsme se pustili do přípravných prací, které zahrnovaly instalaci nových vodovodních a odpadních potrubí, stejně jako elektrických rozvodů pro osvětlení a případné další doplňky.
Následně byl důkladně připraven podklad pro nové obklady a dlažbu. Vybrané dlaždice a obklady byly precizně položeny, aby výsledný vzhled působil čistě a moderně. Poté byla namontována nová toaleta, a to buď závěsná s podomítkovým splachovacím systémem, nebo klasická, dle preferencí klienta.
Po montáži toalety jsme zajistili těsnění spár a vymalovali stěny a strop, čímž jsme prostoru dodali svěží a čistý vzhled. Závěrem jsme nainstalovali nové osvětlení, případně větrací systém, a namontovali drobné doplňky, jako jsou držáky na toaletní papír, zrcadlo nebo poličky.
Rekonstrukce byla provedena s důrazem na detail a funkčnost, výsledkem je moderní a komfortní WC, které splňuje jak estetické, tak praktické požadavky.

Naši partneři

Naši partneři v oboru stavebnictví jsou klíčovým pilířem naší úspěšné spolupráce. Děkujeme jim za jejich odbornost, spolehlivost a vášeň, kterou vkládají do každého projektu.

1
3
5
4
7
2
iso