Skip to content

Kompletní rekonstrukce bytu - Černý most, Praha 9

po REKONSTRUKCI

Před REKONSTRUKCI

v průběhu REKONSTRUKCE

POPIS PROVEDENÝCH PRÁCÍ

Příprava a plánování
Před samotnou rekonstrukcí bylo nutné důkladně naplánovat všechny práce, vybrat vhodné materiály a navrhnout nové uspořádání prostoru. Cílem bylo vytvořit moderní, funkční a esteticky příjemné bydlení.
Demoliční práce v bytě
Na začátku jsme se pustili do demoličních prací. Zbourali jsme staré příčky, odstranili podlahy i stropy, a zároveň demontovali starou elektroinstalaci a vodoinstalaci. Veškerý odpad byl následně odvezen na skládku, což nám umožnilo přistoupit k celkové rekonstrukci bytu.
Rekonstrukce elektroinstalace a vodoinstalace
Po demolici jsme se pustili do kompletní obnovy elektroinstalace a vodoinstalace. Nainstalovali jsme nové elektrické rozvody, zásuvky a osvětlení, stejně jako vodovodní potrubí pro koupelnu a kuchyň. Vše bylo provedeno s ohledem na aktuální bezpečnostní normy a vysokou funkčnost.
Rekonstrukce koupelny
Další velkou etapou byla přestavba koupelny. Nejprve jsme odstranili staré dlaždice, vybavení a nábytek. Poté jsme nainstalovali nové obklady, dlažbu, sprchový kout nebo vanu, toaletu, umyvadlo a nový koupelnový nábytek. Vše je sladěno do moderního a praktického designu.
Stěny a štukování
Pro dosažení hladkých a rovnoměrných stěn jsme aplikovali nové štuky. Vyrovnání povrchů přispělo k celkově čistému a upravenému vzhledu bytu, čímž jsme připravili stěny na finální úpravy.
Instalace sádrokartonových stropů
Instalovali jsme nové sádrokartonové stropy, které nejen zlepšily tepelnou a zvukovou izolaci, ale také přidaly estetický prvek interiéru. Po dokončení byly pečlivě natřeny a dokončeny do detailu.
Vinylová podlaha
Na závěr stavebních prací jsme položili vinylovou podlahu, která byla vybrána pro svou odolnost a snadnou údržbu. Podlaha byla položena s důrazem na přesnost, takže vznikl jednolitý povrch s vynikajícími izolačními vlastnostmi.
Nová kuchyňská linka
V rámci kuchyňské renovace jsme namontovali kuchyňskou linku IKEA, sestavenou z jednotlivých modulů, do kterých jsme zabudovali spotřebiče, dřez a kohoutek. Linka byla přesně vyrovnána a zajištěna pro maximální stabilitu a funkčnost.
Malování
Celý byt byl vymalován svěžími barvami, což prostoru dodalo moderní vzhled a prosvětlení.
Montáž nábytku
Po dokončení stavebních úprav jsme také smontovali nový nábytek. To zahrnovalo například instalaci gauče, dětské postele a dalšího vybavení, které doplňuje celkový interiér bytu.
Instalace osvětlení
Nakonec jsme nainstalovali moderní osvětlení do všech místností, které bylo vybráno tak, aby ladilo s celkovým designem bytu a zajišťovalo dostatek světla v každé části interiéru.

Naši partneři

Naši partneři v oboru stavebnictví jsou klíčovým pilířem naší úspěšné spolupráce. Děkujeme jim za jejich odbornost, spolehlivost a vášeň, kterou vkládají do každého projektu.