Skip to content

Rekonstrukce bytu vč. koupelny - Dejvice , Praha 6

po REKONSTRUKCI

Před REKONSTRUKCI

v průběhu REKONSTRUKCE

POPIS PROVEDENÝCH PRÁCÍ

Příprava a plánování
Před samotnou rekonstrukcí bylo nutné důkladně naplánovat všechny práce, vybrat vhodné materiály a navrhnout nové uspořádání prostoru. Cílem bylo vytvořit moderní, funkční a esteticky příjemné bydlení.
Demolice v bytě
Na začátku jsme přistoupili k demolici starých konstrukcí v bytě. Zbourali jsme staré příčky, odstranili podlahy a stropy, demontovali starou elektroinstalaci a vodoinstalaci. Veškerý odpad byl odvezen na skládku, což připravilo byt pro kompletní rekonstrukci.
Kompletní přestavba elektroinstalace a vodoinstalace
Po dokončení demolic jsme se zaměřili na kompletní rekonstrukci elektroinstalace a vodoinstalace. Nainstalovali jsme nové elektrické rozvody, zásuvky, osvětlení, a zároveň provedli instalaci nových vodovodních přípojek a potrubí pro koupelnu i kuchyň. Všechny práce byly provedeny v souladu s bezpečnostními normami.
Rekonstrukce koupelny
Další krokem byla modernizace koupelny. Po odstranění starých obkladů, dlažby a vybavení jsme položili nové obklady a dlažbu. Následně jsme nainstalovali sprchový kout, toaletu, umyvadlo a nový koupelnový nábytek.
Stěny a štukování
Abychom docílili hladkých a esteticky vyvážených stěn, aplikovali jsme nový štuk. Vyrovnáním a vyhlazením povrchů jsme zlepšili celkový vzhled interiéru.
Instalace sádrokartonových stropů
Nainstalovali jsme nové sádrokartonové stropy, které nejen zlepšily tepelnou a zvukovou izolaci, ale také přinesly moderní a čistý vzhled. Po montáži byly stropy pečlivě natřeny.
Vinylová podlaha
Po ukončení stavebních prací jsme položili vinylovou podlahu. Tento materiál byl vybrán pro svou odolnost, snadnou údržbu a moderní vzhled, který ladí s celkovou atmosférou bytu. Pokládka byla provedena tak, aby byly spoje neviditelné, což dodává podlaze hladký a jednolitý vzhled. Zároveň poskytuje výbornou tepelnou a zvukovou izolaci.
Nová kuchyňská linka
V rámci rekonstrukce jsme rovněž instalovali novou kuchyňskou linku z IKEA. Kuchyň byla sestavena z modulů, do kterých byly zabudovány nové spotřebiče, dřez a kohoutek. Vše bylo precizně sladěno a zajištěno.
Malování
Byt jsme dokončili kompletním vymalováním, které zahrnovalo nátěr stěn i stropů. Nové barvy dodaly prostoru svěžest a celkově ho prosvětlily.

Naši partneři

Naši partneři v oboru stavebnictví jsou klíčovým pilířem naší úspěšné spolupráce. Děkujeme jim za jejich odbornost, spolehlivost a vášeň, kterou vkládají do každého projektu.